Am terminat Facultatea de Drept si un master tot in domeniul dreptului .. si de ceva vreme doresc sa lucrez si eu in domeniul acesta. Problema este ca pur si simplu nu pot sa gasesc nici o oportunitatea nici de angajare nici de colaborare in acest domeniu. Eu sunt din Constanta si aici rareori se gasesc cate un post de consilier juridic pe care se bat sute de absolventi iar cerintele sunt foarte mari. Unii angajatori cer chiar si 10 ani de experienta in domeniu...
Ca avocat am nevoie de avocat definitiv si nu cunosc nici unul, ca notar este practic imposibil. Ca magistrat sau executor judecatoresc nu ma intereseaza caci nu cred ca sunt facut pentru asa ceva.
Vreau sa stiu si eu va rog frumos ce alte optiuni mai am sau daca trebuie sa ma reprofilez....?
Va multumuesc!
Daca va doriti cu adevarat ..veti reusi!Daca va permiteti...ar trebui sa incepeti printr-un voluntariat.O spun din proprie experienta.
As incepe prin a redacta un CV(beton) interesati-va cum se poate face...sa fie super si o scrisoare de intentie.
M-as inscrie pe site-uri de profil pentru joburi...
As cauta firme de recrutare la care sa-mi depun cv.As intreba in stanga si in dreapta si..de undeva ..tot apare ceva.
Incercati sa va concentrati pe ce puteti oferi..nu pe ce pretentii aveti...
Eu cred ca aveti pregatirea necesara pentru o profesie care nu numai ca este o provocare dar va va aduce in timp satisfactie si implinire ( inclusiv materiala).
ganditi-va bine ce va doriti...si veti obtine.Nu va ganditi la obstacole ci..la ce puteati incerca si nu ati facut!Singur veti gasi solutia, important este sa stiti exact ce vreti si sa nu incetati sa credeti ca veti reusi..
Par puerile recomandarile mele dar..la mine a functionat..fara sa fi fost copil ..de oameni din sistem..
Mult succes si...curaj,
av. Ileana Schwarz
Constanta este un oras mare...mai incercati