avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere firma

Buna ziua , am si eu o intrebare , va rog
Am avut o firma , pe care am inchis-o prin lichidare , dizolvare voluntara si apoi radiere la Reg. Comertului As dori sa stiu , dupa ce am obtinut certificatul de radiere , ce trebuie sa fac la Admin.Financiara ori se transmite de cei de la Reg.Comertului instiintarea de radiere . Ma poate lamuri cineva asupra acestui aspect , daca mai trebuie sa procedez intr-un anume fel .
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 15:34, 10 Septembrie 2012
Na maii este nevoie sa comunicati la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl bandi2 bandi2 buna,eu am avut un magazin mic,l am inchis acum 2 animam obtinut si regimul derogatoriu,nu mai sant dator la finante.dar vreau sa stiu,,,eu plec in canada,,, ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)