avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere termen executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere termen executare

Buna ziua ! Pentru o asa zisa datorie (2 facturi neplatite ) la Cosmorom din anul 2001 si contactat de Kruk prin 2011 care de atunci ma streseaza cu amenintari voalate si oferte care mai de care stupide cum pot sa procedez pt ca eu stiu ca posibilitatea celor de la Cosmorom sa ma dea in judecata s-a prescris iar cei de la Kruk nu mai au nici-un drept de pretentii materiale ?????
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:17, 10 Septembrie 2012
Dreptul la actiune este prescris, dar va pot cere plata, amiabil.
Nu aveti decat sa fiti calm si sa ii trimiteti la plimbare ori de cate ori va contecteaza. Ei mizeaza pe efectul persuasiv al hartuirii debitorilor, insistenta lor deteminandu-i pe multi sa isi plateasca datoriile prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonie neplatita amik25 amik25 Imi puteti spune va rog ce pot face cei de la Orange daca am o factura neplatita de la inceputul anului 2007? Am primit o instiintare din partea unei firme de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva firmei de recuperari debit AdrianElf AdrianElf Buna ziua. Problema consta asa: am primit cam acum o saptama de la o firma de recuperari debite o instiintare prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de executare silita goodrige goodrige Se mai poate executa silit o datorie catre SC Mobifon SA, care are o vechime de cel putín 8 ani. (datoria este pentru o factura neachitata in val. de ... (vezi toată discuția)