avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Notificare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Notificare

In cat timp se poate face Notificare la refuzul
unei institutii de a emite un extras de carte funciara.
exista model
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:43, 15 Septembrie 2012
nu înțeleg de ce”Notificare”, ce doriți de fapt să realizați prin ”Notificare” ? ! Refuzul unei instituții comunicat în SCRIS cetățeanului, se poate ataca (numai dacă considerați că vi se încalcă un drept fundamental, legitim) în instanța de judecată (Contencios Administrativ, la Tribunalul local pt. instituții locale și la Curtea de Apel pt. cele centrale) în cel mult 6 luni de la primire.Bază : Legea nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002
privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de petitonare marryy_lm marryy_lm am vrut sa depun o sesizare prin telefon la firma de cablu rds. sesizam un deranjament in furnizarea serivciului de calu tv,respectin pe unul din posturile tv ... (vezi toată discuția)
Timpul maxim prevazut de lege in care angajatorul este obligat sa raspunda angajatului szityi szityi Buna ziua. Va rog să-mi spuneţi care este timpul maxim prevăzut de lege în care angajatorul (bugetar) este obligat să ne răspundă în scris la o ... (vezi toată discuția)
Refuz primarie de a elibera o adeverinta Morozan Maria Morozan Maria Buna ziua am solicitat primariei unei localitati sa-mi elibereze o adeverinta , un inscris din care sa rezulte ce impozit am avut de platit si ce penalitati ... (vezi toată discuția)