avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Care sunt demersurile ptr a obtine un atestat de ...
Discuție deschisă în Traduceri

Care sunt demersurile ptr a obtine un atestat de traducator?

Sunt absolventa de Filologie/Enleza -Franceza si as dori sa stiu cum se obtine acest atestat de traducator.Este corecta informatia conform careia fiind absolventa a Facultatii de Litere nu trebuie sa mai dau acel examen la Min.Culturii?Daca asa este inseamna ca ma adresez Min Justitiei?As dori sa aflu care sunt pasii si actele necesare....pe site-ul Min.de Justitie nu am gasit o informatie care sa ma lamureasca in acest sens....Multumesc!!!
Pentru a obtine atestatul de traducator de la Ministerul Justitiei vedeti aici toate informatiile care va intereseaza:
[ link extern ]
Multumesc ptr raspunsul prompt.Am regasit intr-adevar pe site-ul Min.Justitiei in rubrica informatii utile ceea ce cautam,informatii cu actele necesare ptr atestatul de traducator.Legat de institutia care poate da recomandarea in acceptiunea de institutie se incadreaza editura?
Da, este chiar indicat sa aveti o recomandare de la o editura.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modelul cererii de traducator atalinna atalinna As avea o mica nelamurire sau mai degraba o neclaritate.In cererea ptr elib.atesatului de traducator pe care o adresez Min.Justitiei trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducator expira? Lauree Lauree Buna ziua, Sunt absolventa de UW in Filologie (Germana/Engleza) si am obtinut autorizatia de traducator pt ambele limbi in 2001. Am fost PFA cativa ani apoi. ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa traducator Stelutza11 Stelutza11 Buna ziua as dori cateva lamuriri cu privire la infiintarea unui pfa ca traducator.Din cee a ce am inteles de la secretariatul liceului pe care l-am ... (vezi toată discuția)