avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare liste fiscale!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare liste fiscale!

Impreuna cu alti colegi am castigat in proces diferenta salariala redusa abuziv ca urmare a punerii in aplicare de catre angajator a unei clauze din C.C.M. pe unitate, prin care eram retributiti cu 50%.
Avand in vedere ca hotararea este definitiva si irevocabila, trecand si de faza de recurs, care este modalitatea de modificare a fiselor fiscale ce se depun de angajator pentru fiecare salariat la Inspectoratul Teritorial de Munca, astfel incat sa apara in aceste fise procentul de 100%, pentru a nu ne afecta la calculul pensiei!
Aceste fise trebuiesc modificate din august 2007, la zi.Cine la modifica si care este procedura?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 10 Septembrie 2012
1. Fisele fiscale nu se depun la ITM

2. Daca este vorba despre perioada de pana la 01.01.2011, atunci la ITM se depun state rectificative , precum si declaratii rectificative privind comisionul ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine face inscrisurile in carnetul de munca dupa un proces? niculinapopa niculinapopa Buna seara, Am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat irevocabil in data de 15 oct 2012. Salariul meu ar fi trebuit sa fie de 1652 lei/luna fata de ... (vezi toată discuția)
Calea legala de urmat? zahariaconst zahariaconst Am castigat un proces cu angajatorul in care ni s-a diminuat in mod abuziv salariul cu pana la 50 %. As dori sa stiu cum pun in practica acea sentinta finala, ... (vezi toată discuția)
Nu mai este itm? saftmiki saftmiki am sunat azi pentru o problema la ITM si mi-a zis ca de la data de 01.01.2011 nu se mai duc decizii de incetare sau orice modificare la contract la ITM.Cum ... (vezi toată discuția)