Am castigat un proces cu angajatorul in care ni s-a diminuat in mod abuziv salariul cu pana la 50 %.
As dori sa stiu cum pun in practica acea sentinta finala, irevocabila si executorie, in sensul ca aceasta diferenta sa apara si la casa de pensii, mai ales ca perioada se intinde din 2007 la zi, pentru a nu fii afectate veniturile realizate pentru pensie.
Ce acte trebuiesc intocmite si unde sa le predau?
Mentionez ca sunt in cintinuare salariat la acest angajator.
Punerea in executarea a hotararii judecatoresti se poate face astfel :
- de bunavoie de catre angajator, in baza unei solicitari scrise a salariatului
- cu ajutorul unui executor judecatoresc .
De asemenea, daca angajatorul nu pune in executare hot.jud. in termen de 15 zile de la data inregistrarii cererii dvs , atunci puteti formula plangere penala impotriv acestuia pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.261 C.mun.
As dori amanunte pentru intrarea in legalitate pentru casa de pensii si nu pentru executarea silita privind restantele salariale(art.261 din C.Muncii)!!
Deci cum modific raportarile facute de angajator legate de procentul de salarizare initial (cel diminuat)cu cel castigat in justitie(100%)????Asta ma intereseaza.
In baza hotararii judecatoresti se vor intocmi state rectificative de salarii , precum si declaratii rectificative care se depuneau la ITM, Casa de pensii, AJOFM si Casa de Asigurari de Sanatate .. dupa ce s-au depus aceste documente , veti aparea cu salariul corespunzator solutiei pronuntate de catre instanta de judecata.
Proces
valentinatudorascu
sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)