avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

am primit cartea de munca si pe ultima pagina scrie incetat activitate conform art.55,57 vreau sa imi spuneti ce inseamna acest lucru si daca beneficiez de somaj si daca se considera vechime in munca.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 13 Septembrie 2012
DA AM SOLICITAT ADEVERINTA SI EI SPUN CA CONTRACTUL DE MUNCA ESTE NUL DEOARECE NU AM STUDIILE NECESARE(LICEU CU DIPLOMA DE BACALAUREAT)EU AM ABSOLVIT 12 CLASE DAR FARA DIPLOMA DE BACALAUREAT,ERAM ANGAJAT CA SEF FORMATIE POMPIERI LA PRIMARIE.ASTAZI AM FOST LA ITM SI AM DEPUS O SESIZARE.
pe fisa postului era specificat ca trebuie sa aveti diploma de bacalaureat? Cat timp ati lucrat asa? Angajatorul stia de la inceput de aceasta situatie sau a aflat recent?
NU AM VAZUT NICIODATA FISA ,IAR PE POSTUL ACESTA AM FOST NUMIT PRIN O DISPOZITIE A PRIMARULUI LA 01.06.2011,DUPA ALEGERILE LOCALE SA SCHIMBAT CONDUCEREA CARE A HOTARAT ACEST LUCRU.
am fost astazi la casa de pensii si am scos adeverinta cu stagiul de cotizare si am vazut ca exista diferente intre cartea de munca si adeverinta,de exemplu in cartea de munca salariul de incadrare era mai mic decat cel din adeverinta,va rog sa ma lamuriti cu privire la acest aspect.VA MULTUMESC.
La casa de pensii in certificatul de stagiu de cotizare este trecut salariul realizat ... adica, salariu de incadrare plus sporurile la salariu daca se acordau ...

Alte discuții în legătură

Operarea in carnetul de munca a functiei secundare tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Un salariat este incadrat cu CIM cu noema intreaga, functia de baza la o societate. Intre timp el isi mai ia un job, cu timp partial. Dupa 1 an CIM ... (vezi toată discuția)
Pensionare nicoleta-luiza nicoleta-luiza Am 2 angajate: una este nascuta in 1955, cealalta in 1951. Vor sa stie cand pot iesi la pensie si ce acte le trebuie pentru a-si face dosarul de pensionare. ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru somaj nu corespunde cu datele inscrise in cm catalinion84 catalinion84 Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie. am fost sa iau stagiul de cotizare pentru somaj si am vazut ca mi l-a dat incepand cu ... (vezi toată discuția)