avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LITIGII DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LITIGII DE MUNCA

DACA UN CONTRACT DE MUNCA ESTE DECLARAT NUL ,STAGIUL DE COTIZARE LA CASA DE PENSII IN ACEA PERIOADA SE CONSIDERA VECHIME IN MUNCA.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 11 Septembrie 2012
Declararea nulitatii unui act juridic de munca nu se rasfringe asupra stagiului de cotizare, nici asupra impozitelor platite etc.
Art. 57 C.mun.
....
(2) Constatarea nulităţii contractului individual de muncă produce efecte pentru viitor.

Recunoaşterea dreptului la salariu pentru persoana care a prestat munca, în cazul aplicarii sancţiunii nulitaţii, atrage necesitatea recunoaşterii şi a celorlalte drepturi decurgand din statutul de salariat, cum ar fi compensarea în bani a concediului de odihna neefectuat, vechimea in munca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de muncă nul anulează drepturile şi indemnuzaţiile anterior constatării nulităţii acestuia? 1984a 1984a Bună ziua În cazul constatării de către ITM unui contract de muncă ca fiind nul pentru că nu s-au îndeplinit condiţiile legale de încheiere a ... (vezi toată discuția)
Nulitate cim SimonaPascanu SimonaPascanu Buna seara, Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: In data de 6 iunie ac am semnat un Contract Individual de ... (vezi toată discuția)
Semnarea contractului silviu35 silviu35 AM semnat contractul pe perioada nedeterminata cu functia de gradinar nu am facut fisa medicala mia cerut copie dupa buletin si nu am semnat protectia ... (vezi toată discuția)