avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce acte sunt necesarea pt iesirea din indiviziune si unde trebuie depusa cererea. Precizez ca proprietarii sunt de comun acord privind partea fiecaruia ce-i va reveni in urma iesirii din indiviziune.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MariaBalasa , utilizator 08:51, 16 Septembrie 2012
Revin cu intrebarea: ati avut asemnea situatie si rezultatul a fost restituirea taxei? Adica reglementarea este in vigoare sau urmeaza sa intre de la 01 ianuarie 2013? Multumesc de raspuns.
Pentru edificarea dvs. va rog sa intrati pe urmatorul link, unde veti gasi o speta pe partaj judiciar, solutionat prin mediere, in iunie 2012 (in sentinta se arata si faptul ca taxa de timbru a fost restituita la cererea partilor):

[ link extern ]
e ok. Multumiri inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ContSters193525 ContSters193525 1.Daca intr-un proces de iesire din indiviziune am platit taxa judiciara iar la prima infatisare cadem deacord si dorim sa mergem la mediator ne recuperam ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)
Costuri iesire indiviziune cotoi5 cotoi5 Buna, as vrea sa stiu ce costuri sunt pentru iesirea din indiviziune in instanta ? Si ce se intampla daca eu reclamantul nu-mi permit respectivele costuri? (vezi toată discuția)