Buna ziua ,,va deranj si eu cu o probleme ,,poate are cineva un raspuns cunoscind legile romine cu privire casatoria cu un cetatea starin ,,,sunt casatorita in usa ,de curind am cumparat o casa in rominia eu sunt trecuta in contract de vinzare cumparare cu mentiunea ca sunt casatorita cu un cetatean american ,,,el are 2 copii din prima casatorie si eu am unu din prima casatorie ,,si 2 copii comuni in casatoria recenta ,,acum va intreb ,,ce drepturi au copii lui la mastenire si daca am probleme cind am sa fac succesiunea trebuie neaparat sa ii chiem si pe ei la succesiune ,,,,ce drept au copii nostri 2 la succesiune daca sunt amindoi cetateni americani ,,,si ce solutie sa aplic inainte sa se produca un dezastrul ,,,mentionez ca sotul meu a lasat prin divort tot casa masina tot ce a avut la cei 2 copii din prima casatorie ,,,printrun testament facut in usa pot dovedi in rominia cu el ,,daca nu pot face un testament in rominia cit traieste daca este cetatean american ,,,se ia in consideratie ?,,,sustin ca eu nu am renuntat la cetatenia romina si nici nu mi-am luat-o pe al lui numai din acest motiv ,,cutoate ca am sanse la cetatenia american nu am facut-o ,,,va multumesc