avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate linistea publica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

linistea publica

in cartierul de case de langa blocul meu s-a deschis de doua luni un club a carui muzica ne terorizeaza; ce se poate face ? avand in vedere ca politistii chemati au constatat si au plecat , dar nu s-a modificat nimic. Va rog sa-mi spuneti unde sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema si sa ma pot odihni si eu ...
multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 08:21, 11 Septembrie 2012
Mai chemaţi-i .Dacă cei de la club fac zgomot între orele 22 şi 8 dimineaţa , sunaţi atunci la poliţie pentru ca ei să aibă dovada şi să-i poată sancţiona .
ªi mai este o cale , puteţi sesiza Garda de mediu, întrucât, poluarea fonică constituie o mare problemă a zilelor noastre. Aceştia pot verifica nivelul zgomotului produs, au chiar posibilitatea de a le retrage autorizaţia de funcţionare, dacă încalcă normele legale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivelul de zgomot admis crysenc21 crysenc21 Buna seara, ma intereseaza care este legislatia in privinta nivelului de zgomot admis....si daca este vreo lege care interzice muzica tare in ... (vezi toată discuția)
Decibeli permisi cruduleci cruduleci am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si ... (vezi toată discuția)
Zgomotul deranjant produs de muzica si clienti unui bar situat lângă casa mea dactari dactari distatanta care ma separa de terasa unui bar fata de casa mea - locuinta personala - este de aprocsimativ 4 metri fiind vecin cu mine zgomotul produs de ... (vezi toată discuția)