avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu

buna ziua,
in luna iunie 2008 m-am pus garant la o terta persoana la un car.cred ca a achitat vreo 6-7 rate pana in ianuarie 2009,in data de 10 08 2009 respectiva societate m-a dat in judecata iar pe 04 11 2009, apare pe portal incuviintare executare silita.
pe 23 08 2012 se pronunta sentinta irevocabila.
intrebarea mea este:
daca nu dau de respectiva persoana pt a achita debitul,eu avand poprire pe 1.2 din venitul salarial(pentru un imprumut acordat de societatea unde lucrez pt o perioada de 20 de luni-aprilie 2014),neavand nici bunuri imobile pe numele meu(am vandut fiului meu in anul 2010 luna iunie casa cu clauza uzufruct) ce poate face executorul judecatoresc pentru recuperarea debitului?;
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:05, 11 Septembrie 2012
Va va pune poprire pe salariu. Cunatumul va fi de 1/2 din salariu pt ca aveti doua debite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca baciuflorentina baciuflorentina buna ziua, sotul meu a aplicat un credit in anul 2008 pentru o terta persoana in val de 46000 lei.Pana in anul 2009 luna sept cred a achitat lunar iar de ... (vezi toată discuția)
Habitatie viagera perianucostel perianucostel Buna ziua. Va retin atentia cu o speta. Sotii, proprietari ai unui apartament, divorteaza. Dupa divort si separarea in fapt, apartamentul este vandut ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)