avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscrisuri false
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscrisuri false

Ma aflu intr-un conflict de munca. In noiembrie 2011 m-am inscis in fals cu mai multe inscrisuri depuse de parata.
De atunci si pana in iunie 2012 sunt doua incheieri de sedinta prin care instanta a dispus inlaturarea acestora, pentru ca avocatul paratei a declarat, dupa ce instanta a dispus expertiza, ca renunta sa se mai foloseasca de acestea.
S-a schimbat iar completul de judecata si acesta constatat ca avocatul nu poate sa renunte la inscrisuri; printr-o incheiere, instanta i-a cerut sa prezinte o procura de la administrator si verbal, i-a spus ca daca nu aduce procura sa transmita administratorului sa se prezinte personal ca sa declare ca renunta sa se mai foloseasca de inscrisuri.
Avocatul s-a prezentat fara procura si a spus textual si a repetat:" administratorul refuza sa dea procura si refuza sa se prezinte personal".
Se incadreaza aceasta la art.182 cpc, sau se reia de la capt procedura falsului, cu verificare de scripte, cerere de expertiza, etc?
S-a amanat judecata pentru "administrare probatoriu" si nu pricep cu falsurile cum ramane, de aceea, va rog mult pareri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: David & Zanescu S.C.P.A. , Avocat 16:59, 12 Septembrie 2012
administrare probatoriu se poate referi si la continuarea procedurii de inscriere in fals
dvs ati indicat persoana -faptuitorul?
daca da instanta nu va trece la verificarea de scipte ci va trimite inscrisurile la parchet pentru cercetari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica a semnaturii unui document in copie Irinel Antoniu Irinel Antoniu Reclamantul depune un contract in copie, cu mari obligatii financiare pentru parat. Reclamantul sustine copia contractului cu un martor care declara ca l-a ... (vezi toată discuția)
Limitele reprezentarii integrity integrity Va rog frumos sa ma ajutati sa intelegurmatoarea situatie: - m-am inscris in fals cu un noian de inscrisuri; - dupa ce presedintele a dispus expertiza, ... (vezi toată discuția)
Expertiza extrajudiciara integrity integrity daca instanta refuza expertiza grafoscopica si se decalara lamurita ca semnaturile imi apartin, inteleg ca pot apela la o expertiza extrajudiciara. Cum trebuie ... (vezi toată discuția)