avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract cu pretul in anexe
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract cu pretul in anexe

Cat de corecta este o formula cu contract cadru, incheiat pe 1 an + anexa unde se opteaza pentru pachete tip abonament, cu durata de 3 luni, 6 luni sau 12 luni?

Deci, spre exemplu, se incheie contract pe 1 an si in anexa Beneficiarul opteaza pentru pachet pe 3 luni, la pretul x, platit in avans.

Dupa consumarea celor 3 luni, se poate incheia alta anexa, cu alte preturi, unde se opteaza din nou pentru un pachet?
Cel mai recent răspuns: Adrian1483 , utilizator 13:26, 11 Septembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Ideea este ca durata contractului cadru = 1 an
Pachetele de abonament alese in anexa = 3 luni, 6 luni, sau 12 luni.

Se poate incheia contract cadru pe 1 an si abonament pe 3 luni. Dupa cele 3 luni, contractul cadru e inca valabil, dar incheie alta anexa, cu alt pachet de servicii. In plus, dupa 3 luni, preturile pachetelor se vor schimba, pentru ca in prezent exista o oferta speciala, valabila limitat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare vanzare pachet hbo Lulica Lulica Buna seara In urma cu un an am facut un abonament pentru televiziune prin cablu. Am optat pentru pachetul de baza, analogic. Zilele trecute am fost la ... (vezi toată discuția)
Contract cu anexe tibi12 tibi12 Pentru un contract de prestari servicii este in regula ca pretul sa fie trecut in anexa? Un motiv ar fi ca Beneficiarul opteaza in anexa pentru pachete de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie mobila dstoica dstoica Vreau sa va intreb daca justa despagubine ceruta de Vodafone in cazul rezilierii unui Contract este legala ( contract incheiat pe 1 an / fara telefon la ... (vezi toată discuția)