avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PARTAJ

Se poate deschide proces de partaj daca,anumite sume de bani au fost investite inainte de casatorie,sa zicem,in vederea imbunatatirii confortului in viitorul domiciliu conjugal?
Cel mai recent răspuns: klu72 , utilizator 08:04, 22 Septembrie 2012
Taxa judiciară de timbru + timbru judiciar pentru o valoare de 30000 lei ar fi aprox 1800 lei.
Onorariul avocatului depinde de fiecare.

În cazul în care aveți câștig de cauză și debitorul refuză plata creanței se va trece punerea hotărârii definitive și irevocabile în executare, deci se va trece la executarea silită a debitorului.

Pentru detalii, cel mai bine este să vorbiți cu un avocat.

Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj MISAMIHAI MISAMIHAI Buna ziua,incep a va spune ca am terminat cu procesul de divort si acum va rog sa imi spuneti si mie daca am vreo sansa daca intentez si eu un proces pt ... (vezi toată discuția)
Ce drept am din casa sotiei unde am investit aproape numai eu? mrt mrt Buna ziua De cateva zile sotiei mele i s a pus pata pe mine sa parasesc domiciliul fara vreun motiv intemeiat. Cand ne am cunoscut ea de abia cumparase ... (vezi toată discuția)
Partaj cu probleme eneaelena eneaelena buna ziua! problema mea este urmatoarea: acum 6 ani cand m-am maritat cu inca sotul meu, el nu facuse partajul cu fosta lui nevasta desi erau divortati de 8 ... (vezi toată discuția)