buna ce riscuri am daca vreau sa cumpar o casa nou care nu e intabulata,daca ma duc la cartile funciare au sa mi deie informatii depre aceasta casa la care si un topograf trebuie angajat sa o studieze_???poate sa aiba dl care a construit casa,autorizatie de constructie.la ce trebuie sa fim atenti.
si nu in ultimul rind sa va multumesc pentru pagina asta.va multumesc
Fara intabulare nu puteti face contractul de vanzare-cumparare la notariat.
Daca nu este intabulata casa nu exista date despre ea la cartea funciara, prin intabulare se inscrie imobilul in cartea funciara.
va rog sa mi spuneti daca de exemlu are autorizatie de constructie pe numele lui si terenul tot pe numele lui este intabulat,este posibil sa se intabuleze casa direct pe numele cumparatorului pentru a se evia intabularea de 2 ori???
ok,si daca nu exista,cum putem face tranzactia,in cazul in care eu tin sa o cumpar aceasta casa?care e primul pas ?ce acte trebuie sa i cer?sa mergem la notarY?
Actul de proprietate al casei
Extsas de carte funciara,
Adeverinta de la primarie ca are impozitul achitat la zi pentru imobil,
Actele de identitate ale vanzatorului si cumparatorului.
Pv receptie apartament
dever
Zilele acestea vreau sa cumpar un apartament de la o persoana, care l-a cumparat in anul 2002 de la primul proprietar (1977). Am inteles ca PV receptie este ... (vezi toată discuția)