buna ce riscuri am daca vreau sa cumpar o casa nou care nu e intabulata,daca ma duc la cartile funciare au sa mi deie informatii depre aceasta casa la care si un topograf trebuie angajat sa o studieze_???poate sa aiba dl care a construit casa,autorizatie de constructie.la ce trebuie sa fim atenti.
si nu in ultimul rind sa va multumesc pentru pagina asta.va multumesc
dar nu este imntabulata casa!!!....cum se procedeaza ,caci eu nu i dau bani pina nu o intabuleaza pe numele meu.cum se procedeaza.ma poate ajuta cineva___??nimeni nu a facut o tranzactie asemanatoare????
Vanzatorul are obligatia de a intabula intabula imobilul. El face cadastru si inregistreaza imobilul in cartea funciara. Dupa obtinerea extrasului de carte funciara se poate face vanzarea imobilului, cu act autentic la notar.
Vanzatorul nu poate intabula bunul pe numele dvs, doar pe numele lui ca proprietar , dvs. il intabulati dupa cumparare.
Pv receptie apartament
dever
Zilele acestea vreau sa cumpar un apartament de la o persoana, care l-a cumparat in anul 2002 de la primul proprietar (1977). Am inteles ca PV receptie este ... (vezi toată discuția)