avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... CUM SE POATE DEPUNE UN RECURS DUPA TRECEREA CELOR 15 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

CUM SE POATE DEPUNE UN RECURS DUPA TRECEREA CELOR 15 ZILE

BUNA ZIUA.AM NEVOIE DE AJUTORUL D.VOASTRA-MAMA MEA ARE O INCURCATURA CU PLATA IMPOZITELOR PE CLADIRI-ESTE CEVA GRASIT FACUT DIN CADRUL UNEI PRIMARII-DIN 2008-20012-APARE CU DOUA ADRESE -AM ADUS LA CUNOSTIINTA ACEASTA PROBLEMA DAR NU SA REZOLVAT.ANUL ACESTA SA TREZIT CU POPRIRE PENSIE PENTRU O SUMA DE 4000 RON-FORMATA DIN O DATORIE IMPOZIT DE 1600 RON +PENALIZARI DAR PE ADRESA GRESITA.INTRE ADRESA BUNA SI CEEA GRESITA ESTE UN NR-IN LOC DE NR.3-ESTE NR.2.MAMA A FACUT CONTESTATIE LA EXECUTARE,A FOST LA PRIMARIE-SEFUL SERVICIU A SPUS SA SE TERMINE INTII CONTESTATIA SI PE URMA SA SE DUCA LA EL SA FACA UN PROIECT DE CONSILIU PENTRU A PLATI DIN NOU SUMA DE 1600 RON FARA PENALITATISI RESTUL.IERI LA INVITATIA DL.DE LA TAXE SI IMPOZITE VRANCEA NU MAI VREA SA FACA CEEA CE AM VORBIT CA OAMENII.CUM SE POATE DEPUNE O FORMA DE RECURS DUPA PERIOADA DE 15 ZILE,SAU CE SE POATE FACE?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: catta1 , utilizator 10:30, 17 Septembrie 2012
Nu se intelege din expunerea dvs. despre ce recurs e vorba. S-a solutionat contestatia la executare si nu sunteti multumit cu solutia dispusa de instanta?
Aveti numarul de inregistrare al adresei cu care instiintati primaria cu privire la faptul ca se solicita achitarea unui impozit pentru o prorietate pe care nu o detine, in fapt, mama dvs?
Daca da, inaintati o noua adresa prin care sa prezentati faptul ca, desi au fost sesizati cu privire la eroarea respectiva, nu au indreptat eroare, specificati numarul cu care au fost incunostiintati, solicitati ridicarea popririi pentru o suma nedatorata.
Va recomand sa mergeti in audienta la primar si sa prezentati situatia respectiva, si sa ii solicitati sa rezolve problema.
In cazul in care nu rezolvati problema actionati in instanta primaria.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2012
adelaida_07, utilizator
Eu am inteles ca detine un bun, la rolul caruia figureaza cu doua adrese gresite(desi programul nu permite decat o singura adresa, ceea de domiciliul). Adresa gresita nu va absolva de neplata impozitelor datorate. Poprirea probabil reprezinta Somatia emisa de Impozite si taxe. Eu nu inteleg, ce legatura are proiectul consiliului in care va scuteste de penalitatii, ar fi caz unic acest lucru.
sa solutionat,cum sa dorit-in primul rind instanta la care a fost repartizat dosarul a inteles ca am ajuns la un consens cu seful directiei taxe si impozite ,dar dupa ce sa dat hotarirea ,domnul acesta nu mai doreste sa recunoasca ceea ce am discutat in cadrul audientei .atita timp cit se dorea inlesnirea la plata bugetului ,prin aceea intelegere,chiar miine am intilnire cu primarul din focsani si vice-primarul ,fiindca le-am spus clar ca atita timp cit ma prezint in cadrul unei audiente ,ajungem la un consens iar dupa aceea omul de incredere de la taxe si impozite nu mai doreste sa faca ceea ce a promis-sa faca un proiect de consiliu prin care se scuteste de la plata penalitatilor si a majorariilor.chiar daca persoana estge dispusa sa mai plateasca inca o data sa se termine cu tot circul acesta.chiar unii se cred pe mosia lor-ce sa facem daca e implicam si politicul ,ca fara politica nu se poate rezolva nimic in tara aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont impusa de directia taxe si impozite nbrailescu nbrailescu Buna seara. Am primit de curand mesaje pe telefon ca am o poprire pe mai multe conturi deschise la diverse banci, pentru suma de 271 ron, impuse de Dir. Taxe ... (vezi toată discuția)
Licitatii cu primaria robertned robertned Buna seara tuturor ! Totul a inceput din primavara acestui an cand sotia sa inscris intr-o licitatie publica organizata de Primaria Orasului la ... (vezi toată discuția)
Disperare! greva foamei! pana bogdan pana bogdan de peste 6 ani sunt terorizat efectiv de un angajat al Primarie din comuna unde locuiesc!Sunt casatorit si am 3 copii! in anul 2005 s ... (vezi toată discuția)