avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de propietar Mama si Fiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de propietar Mama si Fiu

Eu vreu sä vänd jumätatea mea de propietate ce acte ämi trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 14:07, 12 Septembrie 2012
Aceleasi acte ca in cazul in care o vindeti pe toata.
extras de carte funciara, copie dupa incheiere de intabulare ( v-a dat-o notarul dupa dezbaterea succesiunii), adeverinta asociatie de proprietari ( daca e cazul), certificat de atestare fiscala, o chitanta de energie electrica.. va mai spune notarul daca mai e nevoie de ceva
Bunä!Gi_iane2.Mi a pläcut sloganul cu cäsätoria de dimineatä esti o"Dulce" cä mai fäcut sä räd dar ai mare mare dreptate.Multumesc pt.Räspuns
Pentru a vinde partea de proprietate trebuie sa iesiti din indiviziune. Adica se fie clar delimitata partea ce va revine daca cel cu care sunteti in coproprietate nu doreste sa vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat, va rog ovidiuvlaicu ovidiuvlaicu Parintii mei au cumparat in 1974 cu contract de v/c autentificat la notar o casa si un teren. In contract scrie -vanzatoarea vinde dreptul ei indiviz in ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)