avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2113 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Cine stie? De ce fac albinele miere?
Discuție deschisă în Cultură generală

Cine stie? De ce fac albinele miere?

?????????? =D>=D>=D>=D>
Cel mai recent răspuns: BOGDAN EUGEN , utilizator 16:57, 15 Septembrie 2012
Multumesc, ma bucur ca v-ati distrat :coffee:
Si eu am ras cand am citit-o iar cand am vazut titlul topicului mi s-a reactivat memoria de lunga durata B-) (insa doar in privinta glumei, ca alta explicatie in afara de aceea ca functioneaza pe programul Honey.0 nu am).
Totusi, cred ca ar trebui sa ne spuneti de la ce a pornit aceasta curiozitate dl. Bogdan, vad ca raspunsuri ati avut destule.

:hugall:
gmancila a scris:

Totusi, cred ca ar trebui sa ne spuneti de la ce a pornit aceasta curiozitate dl. Bogdan, vad ca raspunsuri ati avut destule.

:hugall:


nu a fost o curiozitate,doar o intrebare sub forma unei glume
@Ares_3 a raspuns corect=D>=D>=D>
va multumesc tuturor :bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drepturi am in curtea mea? stupina la vecinul de alaturi alanda alanda Buna ziua, Va relatez pe scurt o problema cu care ma confrunt. Sunt proprietara unei case la tara. Casa are curte, gradina de legume si livada. Ca vecin am ... (vezi toată discuția)
La multi ani, ares_3!  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Un zambet sa-ti cada pe pleoape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape...un vis frumos ca al unei povesti... asa sa fie viata pe care o traiesti, Manuela! Fie ... (vezi toată discuția)
Ghicitori... ContSters179589 ContSters179589 Cine nu isi aduce aminte de placerea cu care dezlegam cand eram mici misterele ghicitorilor populare. 1. Are zeci de ace grose Nici nu tese, nici nu ... (vezi toată discuția)