avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sulta

la iesirea din indiviziune, in ce conditii este platita sulta dispusa de instanta:obligatoriu in termenul dispus de instanta, consecinte in cazul in care nu se poate?;care este termenul de regula disspus de instanta?;daca se poate prelungii termenul pe parcusul a 1-2 ani?alte sfaturi
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:59, 12 Septembrie 2012
Sulta trebuie platita in termenul indicat de instanta.

In mod normal, daca nu este platita in termen sulta atunci creditorul are posibilitatea executarii silite, acesta beneficiind de un privilegiu asupra bunului pana la recuperarea sultei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea actului de proprietate ContSters345695 ContSters345695 Dupa terminarea procesului de iesire din indiviziune , cel ce a re de platit sulta , poate obtin un act de proprietate ? Poate fi impiedicat in al obtine , de ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate poate fi eliberat... Daniela D E Daniela D E Se poate elibera titlul de proprietate celui care a introdus actiunea de iesire din indiviziune daca nu a platit sulta? ::help: (vezi toată discuția)
Sulta - partaj apartament eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti , plata sultei , stabilite in urma unui partaj pentru un apartament , trebuie platita imediat de la inchieirea partajului , ... (vezi toată discuția)