avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare titlu de proprietate

Buna seara, am si eu o problema. O matusa de-a mea vrea sa treaca pe numele meu casa si terenul pe care locuieste momentan si eu sa fiu mostenitor, insa nu are titlu de proprietate,am facut cerere am depus actele pentru eliberarea unui titlu de proprietate si astept de 3 ani de zile, am ajuns cu rabdarea la limita. Cei de la primarie spunandu-mi ca actele sunt in curs de procesare si ca titlul ar trebui sa vina curand, insa de 1 an jumatate aud aceleasi vorbe. Ce sa fac in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Yonut321 , utilizator 19:33, 17 Septembrie 2012
In timpoul vietii matusa poate sa va incheie un act de vanzare cumparare daca are titlul (daca il va obtine )sau o promisiune de vanzare cumparare pe teren si casa incheiata in prezenta a doi martori , sau la notariat . Matusa poate sa va lase un testament in care va mentiona ca toata averea sa sa ramana la dvs.
Va multumesc pentru raspuns, am obtinut in sfarsit titlul de proprietate, acum ca sa treaca casa si terenul pe numele meu ce trebuie sa fac? Doar contractul de vanzare cumparare sau mai trebuie ceva? Si cam cat m-ar costa actele? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
Yonut321, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Succesiune aun_diana aun_diana Buna ziua! Tatal meu este decedat. Urmasi suntem doar eu si mama si dorim sa facem succesiunea. Problema este cu cateva din terenurile pe care parintii mei ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)