avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA II platitor de tva, din greseala nu am inregistrat o ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

II platitor de tva, din greseala nu am inregistrat o factura emisa unui neplatitor de tva

Buna seara,
intampin si eu o problema: in urma verificarii actelor din lunile trecute, am constatat ca o factura emisa de o intreprindere individuala platitoare de tva catre o societate neplatitoare de tva nu a fost inregistrata in jurnalul de vanzari, respectiv nici in declaratia 300. Ce pot sa fac cu ea? O inregistrez la regularizari cand depun urmatoarea d300 si in jurnalul de vanzari al lunii acesteia?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 22:10, 12 Septembrie 2012
O inregistrati in luna august, o declarati in declaratia 300 aferenta lunii august la regularizari.
Multumesc frumos pentru raspuns. Asa m-am gandit si eu ca ar fi cel mai corect.
Cu mare placere!:) Foarte corect rationamentul Dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie tva - an 2015 Cristina_Ghe Cristina_Ghe Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o speta. In urma unui punctaj intre fisa platitor de la Anaf , deconturile de Tva , jurnalul de vanzari si pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura din 2009 krika8712 krika8712 Buna ziua, Am primit de la administrator o factura de leasing extern, dar este de anul trecut. Declaratia 300 am depus-o deja,acum pe 2010 cum o inregistrez ... (vezi toată discuția)
Se mai pot face modificari pentru facturi emise si neprimite dupa inchiderea lunara? simona.muresan simona.muresan Buna seara, Ma confrunt cu o problema, am urmatoarea situatie: in luna iulie a acestui an-2012- nu am primit niste facturi de utilitati. Abia in luna ... (vezi toată discuția)