Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie.Matusa mamei mele a stat si sta si actualmente in apartamentul mamei.Ma rog matusa este singura si este si alcoolica.
Matusa mamei mele a solicitat un comtract cu telefonie fixa si alte servicii de genu de la compania UPC iar acestia au venit si i-au adus tot echipamentul necesar pe care ea il dorea si au semnat un contract relativ mare pe 5 ani.Noi am gasit documentatia si nu o putem trage la raspundere foarte mult pentru ca suntem in familie ca sa zic asa insa ma intreb cum cei de la UPC au putut intocmii contract pe 5 ani fara acordul propietarului.Mentionez ca matusa nu are nici o copie macar de la actele de propietate.Ma intereseaza foarte mult sa anulez acel contract iar cei de la UPC au f multe clauze si var lor ar fii sa achit toti anii restu care au ramas pentru a il inchide.Cum pot proceda sa anulez acel contract in baza ca propietarul nu si-a dat acordul?
1. Contractul este intocmit cu o alta persoana fizica , matusa, nu dvs. deci nu aveti calitate procesuala activa.
2. Contractul nu vizeaza dreptul dvs. de proprietate ci greveaza veniturile beneficiarului , matusa, pt. 5 ani, deci apartamentul dvs. nu este grevat in nici un fel in caz de neplata/reziliere.
3. Culpa exclusiva este a persoanei care a semnat pe 5 ani fara sa va previna.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reziliere contract
rhona1984
va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)