avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract UPC

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o informatie.Matusa mamei mele a stat si sta si actualmente in apartamentul mamei.Ma rog matusa este singura si este si alcoolica.
Matusa mamei mele a solicitat un comtract cu telefonie fixa si alte servicii de genu de la compania UPC iar acestia au venit si i-au adus tot echipamentul necesar pe care ea il dorea si au semnat un contract relativ mare pe 5 ani.Noi am gasit documentatia si nu o putem trage la raspundere foarte mult pentru ca suntem in familie ca sa zic asa insa ma intreb cum cei de la UPC au putut intocmii contract pe 5 ani fara acordul propietarului.Mentionez ca matusa nu are nici o copie macar de la actele de propietate.Ma intereseaza foarte mult sa anulez acel contract iar cei de la UPC au f multe clauze si var lor ar fii sa achit toti anii restu care au ramas pentru a il inchide.Cum pot proceda sa anulez acel contract in baza ca propietarul nu si-a dat acordul?
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 14:03, 13 Septembrie 2012
1. Contractul este intocmit cu o alta persoana fizica , matusa, nu dvs. deci nu aveti calitate procesuala activa.

2. Contractul nu vizeaza dreptul dvs. de proprietate ci greveaza veniturile beneficiarului , matusa, pt. 5 ani, deci apartamentul dvs. nu este grevat in nici un fel in caz de neplata/reziliere.

3. Culpa exclusiva este a persoanei care a semnat pe 5 ani fara sa va previna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Reziliezi contractul cu furnizor servicii cablu si dupa 5 luni ajungi la recuperatori... ContSters140943 ContSters140943 Buna ziua, Pe scurt acum 3 ani am incheiat un contract cu UPC pt furnizarea serviciilor de internet. Pe la mijlocul lunii noiembrie m-am dus la casierie sa ... (vezi toată discuția)
Mai sunt proprietar? Marta Tot Marta Tot Mătuşa mea a cumpărat în anul 1997, în baza legii 112, apartamentul în care locuia. În anul 1999 a decedat şi mi-a lăsat prin testament toate bunurile ... (vezi toată discuția)