avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Audiere minori divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Audiere minori divort

Buna ziua. Ce intrebari i se pot pune la divort unui copil de clasa a 5-a? Dar unuia de 17 ani? Raspunsurile trebuie sa fie strict legate de intrebare sau poti sa mai spui si altceva?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Focia , Avocat 13:47, 13 Septembrie 2012
Daca este vorba despre audierea copilului partilor, aceasta audiere se face in camera de consiliu(uneori = biroul judecatorului) si intrebarile nu se refera la motivele de divort, ci la optiunea copilului de a sta cu unul sau cu altul dintre parinti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa-mi duc copilul la tribunal la audieri  stafie m          stafie m in procesul fond-program vizita minor mi sa cerut sa duc copilul de 7 ani la tribunal la audieri si vreau sa stiu cine o sa-l audieze ? ce intrebari o sa i se ... (vezi toată discuția)
Audierea copiilor in procesul de divort Eladaela Eladaela Buna seara!Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Ma intereseaza cum anume se desfasoara audierea copiilor pentru a se stabili custodia si daca ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor sperantagabi sperantagabi pote fi intrebat minorul invirsta de 12 ani in camera de consiliere de catre judecator cu cine a fost in sejur la mare si cu cine au dormit in camera in ... (vezi toată discuția)