avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

Astazi am primit dispozitia de concediere in baza art.65 aliniatul1 .Dispozitia avand data de 18.08.2012.Cand am primit cartea de munca a fost specificat in ea incetat contract de munca conform art.55si57,deci se vede diferenta dintre cele doua dispozitii.Astazi cand am fost dupa adeverite pentru somaj mi sa cerut cartea de munca pentru a se face modificarile pe care ei le-au facut dupa ce au fost verificati de ITM..Eu nu am vrut sa le dau cartea de munca iar ei m-au amenintat ca nu voi putea beneficia de somaj.Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face in continuare.
Cel mai recent răspuns: florin40 , utilizator 19:32, 14 Septembrie 2012
Art.55 nu are cum sa apara decat daca este si lit.b C.mun... dvs trebuie sa va rectifice in carnetul de munca articolul cu care v-a incetat c.i.m. .. in loc de 55 trebuie sa apara 65
FAPTUL CA DIFERA DATELE DIN CARTEA DE MUNCA CU CELE DE PE DISPOZITIA DE CONCEDIERE MA IMPIEDICA SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE SOMAJ?
SI INCA CEVA MODIFICARILE AU APARUT DUPA CONTROLUL CELOR DE LA I.T.M,PENTRU CA ANGAJATORUL A AVUT FACUTA DISPOZITIA CU ART 55 SI 57 IAR DUPA CONTROL AU FACUT ALTA DISPOZITIE CU ART.65 ALIN.1,IAR ACUM EU NU STIU CE SA FAC DEOARECE AM FOST LA PARCHET SI AM DEPUS O PLANGERE PENALA PE BAZA DATELOR CARE APAR INAINTE DE CONTROLUL CELOR DE LA I.T.M,SA MA DUC SA-MI FACA MODIFICARILE SAU NU.
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2012
florin40, utilizator
1. Numai scrieti cu majuscule ... este foarte greu de citit si este o incalcare a regulamentului de postare pe Forum.

2. Din cele postate de dvs, reiese faptul ca nu puteti beneficia de somaj intrucat in carnetul de munca articolul cu care v-a incetat c.i.m. este un articol care nu va da posibilitatea de a beneficia de somaj.
imi cer scuze pentru scris dar va rog spuneti-mi ce pot sa fac.

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de somaj? nico_diana@yahoo.com nico_diana@yahoo.com buna ziua, am trecut dintr-un concediu crestere copil in altul, in timpul celui de al doilea concediu am primit trei salarii compensatorii, dupa care am ... (vezi toată discuția)
Cerere de somaj facuta de angajator ??? anne_marieee anne_marieee Am fost in concediu medical pentru crestere copil, am revenit la lucru, am lucrat 1 luna si angajatorul nu face fata cheltuielilor din firma si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil antoanella antoanella Buna - ziua va cer parerea intr-o problema delicata.In perioada septembrie 2008 august 2009 am avut contract pe peroioada determinata la o scoala de stat.Din ... (vezi toată discuția)