avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract

Este un contract ( semnat intre doua parti) valid daca pe ultima pagina exista semnaturile dar nu si data la care s-a incheiat contractul?
Cel mai recent răspuns: Costy S , Alte profesii 17:34, 13 Septembrie 2012
Buna ziua,

Este valid, doar ca e necesar sa se administreze alte probe pentru a se dovedi data semnarii/intrarii in vigoare, in cazul in care partile nu se inteleg asupra acestui aspect.
Normal si de drept orice contract trebuie sa aiba data certa!;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de inchiriere Brilliance Brilliance Buna ziua. Intrebarea mea este legata de contractul de inchiriere al unui imobil, in cazul in care contractul a fost semnat de ambele parti dar nu a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme - contracte, conditii valabilitate continut, inlocuire, .... oanaportar oanaportar Institutia noastra incheie diferite Contracte civile, de prestari servicii, de furnizare,...., cu diverse persoane juridice sau /si fizice. 1. - ... (vezi toată discuția)
Contract de locatiune. conditii pentru caracterul executoriu cf. art. 1798 aletzsa aletzsa Buna ziua. Am inceput cu asa titlu pentru ca mi se pare un pic trasa de par, noua \\\\"cerere\\\\", ca sa zic asa, a unei organizatii de stat si protocol ... (vezi toată discuția)