avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Lucrez cu contract de prestari de servicii pe perioada determinata, unitatea mi-a inmanat adeverinta ca a virat CAS-ul cu OP...,adeverinta data pe 9-08-2012 valabila 3 luni. In data de 14-09-2012 voi fi internat in spital. Intrebarea mea este daca certificatul medical va fi platit?
Cel mai recent răspuns: gabi.gabriela58@yahoo.com , utilizator 19:54, 14 Septembrie 2012
De ce n-ar fi platit?
Chiar nu stiu,asa au spus cei de la personal. Cred ca nu este corect atata timp cand opresc impozit CAS ,somaj...
Da,dar se poate ca uitatea nu retine si vireaza cei 0,85%pt. concedii si indemnizatii de boala,pt. acest contract de prestari servicii ,daca suma ce va este platita nu intra in fondul brut de salarii ,iar daca nu se vireaza aceasta suma atunci nu sunteti asigutat si pt. concedii medicale ci doar pt. sanatate ,adica beneficiati doar de servicii medicale asigurate,printre care si internarea fara sa platiti costul spitalizarii.
Va multumesc frumos ptr informatii si ptr prompitudine.Am sa ma informez daca este acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am mai scris pe marginea acestui subiect.Sotul meu a fost incadrat la Directia de statistica in perioada decembrie 2011 si august 2012 cu contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Fondul de concedii medicale angajator dumi_m dumi_m Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri cu privire la fondul de concedii medicale. Fac parte dintr-o firma cu mai multe departamente, dar fiecare departament ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com Am mai revenit cu acest subiect in legatura cu contractul de prestari de servicii pe perioada determinata. In urma discutiilor cu d-voastra reiesea ca ... (vezi toată discuția)