avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Transportul cu maxi-taxi gratis pentru persoanele cu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Transportul cu maxi-taxi gratis pentru persoanele cu handicap

Buna ziua! Locuiesc in Fierbinti-Targ.Sunt o persoana cu handicap accentuat.Linile ratb nu circula la mine,la mine circula maxi-taxi 415 si 448.Pot beneficia de transport gratuit cu maxi-taxi?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:37, 13 Septembrie 2012
In situatia in care va aflati in evidenta serviciului specializat din primarie,in temeiul disp L nr 448/2006 republicata aveti dreptul sa beneficiati de facilitatea scutirii de la plata unui numar de calatorii de transport
In raport de serviciile contractate cu serviciul specializat din primarie puteti opta pentru un numar de calatorii gratuite transport urban,CFR,metrou,trasee intraorasenesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare lega 448/2006 ionut_boss1989 ionut_boss1989 Sunt persoana cu handicap, gradul 2 accentuat si pot beneficia gratuit de transport pe maxi-taxi din moara vlasiei catre bucuresti. Soferii spun ca nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2006 Chessycat Chessycat Buna ziua, Detin un certificat pentru persoane cu handicap gradul II accentuat si fiind angajata unei companii nu ar trebui sa mi se opreasca impozitul pe ... (vezi toată discuția)