avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata prin trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata prin trezorerie

Buna ziua. Am de platit niste datorii la bugetul de stat si vreau sa va intreb daca se pot plati cu foaie de varsamant (din programelul de pe site-ul ANAF) in orice trezorerie? Adica societatea are sediul in judetul x si eu vreau sa le platesc in judetul y. Se poate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:22, 15 Septembrie 2012
nu, din cate stiu eu de la trezoreria din localitatea noastra.
Numai la Trezoreria din localitatea unde isi are sediul societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)
Achitare impozit pe venit oms oms Buna ziua. Am vazut ca pe 21 decembrie 2012 este ultima zi cand pot sa achit. Eu, ca si cabinet medical individual, pot sa platesc acest impozit anticipat prin ... (vezi toată discuția)
Contributie somaj dragos92 dragos92 am o societate care are restanta la somaj pe ultimul an (un singur angajat ) ,undeva la 82 lei angajator si 80 lei angajat ,vreau sa-l dau in somaj ,pot sa ... (vezi toată discuția)