avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... achitare impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

achitare impozit pe venit

Buna ziua. Am vazut ca pe 21 decembrie 2012 este ultima zi cand pot sa achit. Eu, ca si cabinet medical individual, pot sa platesc acest impozit anticipat prin foaie de varsamant? Si daca da, pot sa merg la orice trezorerie sau doar pe raza judetului unde este situat cabinetul? (eu lucrez intr-un judet diferit fata de cel unde am domiciliul si unde este inregistrat CMI-ul).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 23:55, 21 Decembrie 2012
1.Se poate cu foaie de varsamant.
2.Numai la trezorereria unde va aveti sediul fiscal.
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
George Moraru, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Cum se achita soldul tva de plată la sfârşitul perioadei de raportare din declaratia 300? LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata, platitoare de TVA si in urma completarii declaratiei 300 mi-a rezultat la randul 41 un sold TVA de plata in ... (vezi toată discuția)