avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot face ca pe un act aditional intocmit acum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot face ca pe un act aditional intocmit acum cateva luni si pe care il semnez doar azi sa se vada clar data la care a fost semnat?

Buna ziua,

Angajatorul meu a omis sa imi aduca sa semnez un act aditional la CIM intocmit in 30.07.2012. L-am solicitat si vreau sa il semnez insa vreau sa se vada clar data la care a fost semnat. Cum pot sa fac?

Va multumesc anticipat,
Alina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 14 Septembrie 2012
Se poate scrie pe el .. semnat la data de ...
eu as scrie, am luat la cunostinta si am primit un ex. la data x
Nu are cum sa ia la cunostinta, deoarece nu este un act unilateral si un act bilateral ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului Iustef Iustef Un salariat a primit o decizie din partea directorului general cu privire la controlul financiar intern. Decizia a fost adusa la cunostinta salariatului si a ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul colectiv de munca deea.shoph deea.shoph Buna ziua! Am primit faimosul act aditional cu ajustarile conf noului cod al muncii. Ca de obicei nu mai obligatii pentru angajat mentionate. 1.As dori sa ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm ContSters231812 ContSters231812 La multi ani! Credeti ca ITM-ul va veni in control la o sesizare transmisa prin e-mail? Daca depun personal petitia este acelasi lucru? Motivele ar fi ... (vezi toată discuția)