Buna ziua!In timpul vacantei judecatoresti am depus o cerere pt chemarea in jutecata a tatalui meu,cu obiectul marire pensie alimentara si a fost respinsa...cel putin asta am vazut pe site-ul judecatoriei.Adica nici macar nu a fost chemat paratul sau evaluat venitul sau.Am telefonat sa cer detalii si mi s-a spus sa merg la judecatorul de serviciu care ma va lamuri.Mentionez ca sunt studenta in anul 1,la taxa...asta sa fie problema?E posibil oare sa nu mai primesc nici suma pe care o aveam,avand in vedere acest aspect?Pot sa mai depun o cerere?Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc anticipat!
Ceea ce trebuie sa faceti este sa solicitati eliberarea unei copii dupa aceasta sentinta. Daca a fost solutionat pe baza unei exceptii, puteti formula o noua cerere, intrucat nu este autoritate de lucru judecat. Dupa ce obtineti sentinta, adresati-va unui avocat care sa va explice situatia.
Pana nu analizati motivatia instantei de judecata orice opinie este hazardata, avand in vedere ca numai judecatorul a avut acces si a analizat documentele din dosar
In raport de motivatia instantei de judecata,eventual daca apreciati neintemeiata solutia,aveti drept sa desfasurati si alte demersuri pentru materializarea interesului dv
Va multumesc frumos!Vorbeati despre o exceptie care ar fi dus la aceasta solutionare...imi puteti da un exemplu va rog?Sau mai bine intreb daca situatia mea(admiterea la o facullate de stat,dar la taxa) s-ar incadra acolo...daca imi puteti spune...
Am inteles...Astept cu nerabdare sa aflu(nu am primit inca instiintarea cu privire la solutionare)...dar pana atunci m-am speriat,ma tem ca imi poate afecta continuitatea sumei pe care o primesc acum...
Daca obiectul actiunii promovate de dv a fost marire cuantum pensie alimentara,solutia de respingere a actiunii nu poate afecta drepturile de care deja beneficiati