avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna ziua,

In data de 17.08.2012, am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj, am cerut nr de inreg , ni s-a dat. In termen de 30 de zile nu ar fi tb sa primim un raspuns??? Luni deja se face o luna si nu am primit absolut nimic.......ce facem??solicit in scris u raspuns?
Cel mai recent răspuns: Laurentiu-Claudiu , utilizator 19:51, 12 Decembrie 2012
Nu exista acest termen in cazul unei plangeri penale.
si cat ar tb sa asteptam??????
patrascu razvan a scris:

Nu exista acest termen in cazul unei plangeri penale.

Buna ziua,

Avem o situatie foarte ciudata. Am avut un angajat care a furat aproape un miliar, i-am facut plangere penala si asteptam sa vedem ce hotaraste instanta.

Problema este urmatoarea, au inceput sa vina clienti care au cumparat produse de la ea , insa nu au nimik la mana, act, contract ......nimik. Intrebarea mea este ce ii sfatuim sa faca......sa de-a o declaratie, sa ii faca plangere, da firma in judecata si noi depunem la dosarul ei aceasta declaratie???????

Multumesc

Am pus si eu o intrebare asemanatoare legata de termene, etc,aceleasi raspunsuri le-am primit....Nu dipera acest forum ofera lecturi placute,dupa un timp te vei intreba ce rost are sa te stresezi cu magazinul ala,trebuie sa platesti taxe,salarii,amenzi...Citeste cu atentie pe aici toate postarile,odata cu trecerea timpului lumina ambigua care o vezi acum acum la capatul tunelului va suferi grave modificari spectrale....

Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2012
Laurentiu-Claudiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Avem o situatie foarte ciudata. Am avut un angajat care a furat aproape un miliar, i-am facut plangere penala si asteptam sa vedem ce hotaraste ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cornelia05 cornelia05 Buna ziua! sunt administratorul unei societati comerciale, am emis 9 bilete la ordin in luna noiembrie si decembrie 2011 pentru cv marfa. Le-am transmis ... (vezi toată discuția)
Ajutor social maria6327 maria6327 sind divortata am un copil de 6 ani si 5 luni, nu am nici un fel de veit in afara de alocatia de stat de 42 ron/luna nu realizez nii un venit, copiluil nu ... (vezi toată discuția)