Am aflat acum cateva zile cand doream sa-mi infiintez un PFA ca am de platit o amenda.
Foarte contrariat am facut o cerere pantru a-mi elibera o copie dupa procesul verbal de constatare a contraventiei, instiintarea de plata si procesul verbal de indeplinire a procedurilor de comunicare a procesului verbal de constatare a contraventiei.
Pe data de 07.12.2010, in jud. Teleorman am fost surprins in trafic cu auto proprietate personala cu nr. de SV cu ajutorul mijloacelor tehnice de control al rovinietei fara rovinieta.
Procesul verbal de constatare a contraventiei a fost intocmit la data de 03.06.2011 deci in termen de 6 luni de la data constatarii adica 07.12.2010.
In procesul verbal de indeplinire a procedurilor de comunicare a procesului verbal de constatare a contraventiei se mentioneaza faptul ca in data de 24.06.2011 ag constatator SDN Suceava a aplicat art. 27 din OG nr. 2/2001 afisand la sediul/domiciliu meu PVCC.
Mentionez ca parintii mei nu au vazut nicio afisare de acest fel la domiciliu meu si al lor sau vreun plic in posta din partea DRDP Iasi Sectia de Drumuri Nationale Suceava! De asemenea pot face oricand dovada stabilirii resedintei mele in perioada martie 2011-martie 2012 in Mun. Botosani unde lucrez si locuiesc, iar la domiciliu vin aproape bilunar.
Ce pot sa fac in cazul asta cand nu mi s-a comunicat si nu am putut lua la cunostiinta despre aceasta amenda??
Cum pot sa o contest si ce baza sa folosesc?
Consider ca este un abuz deoarece nu am putut sa ma apar!
Va rog sa ma indrumati.
Multumesc
se face conetstatie la executare in baza caruia argumentati ca pv nu este titlu executoriu deoarece nu a fost comunicat in termenul de 6 luni de la aplicarea amenzii. Si faceti dovada ca domiciliul dvs la data comunicarii prin afisare nu era cel din pv de afisare.
DRDP Iasi Sectia de Drumuri Nationale Suceava trebuia sa-mi comunice toate acestea la adresa unde am avut eu stabilita resedinta in perioada martie 2011-martie 2012?