avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
Deja d-nul danilet vorbeste pe blogul dumnealui de ..."daca va fi examen la sf anului sau la inceputul anului viitor..."!!!
Eu cred ca la inceputul anului viitor va fi examenul....
dupa cum se grabeste CSM sa discute subiectul, nici eu nu cred ca va fi anul asta
sansele sunt mai mari sa-l anunte in ian 2013, si sa se tina undeva in martie
mi-as dori sa fie cat mai repede, dar sper sa nu se intinda pana la INM-ul de anul viitor, ca e foarte dezarmant...
Nu ar fi prima oara cand se joaca cu noi "uite concursul, nu-i concursul" si cum saptamana asta nu este sedinta ..... va trebui sa ne inarmam cu rabdare pana saptamana viitoare.
Desi nu mai cred cu certitudine ca va fi concurs anul acesta tot mai sper. As prefera sa ne spuna clar si raspicat, chiar daca raspunsul nu este pe placul tuturor "DA ori BA"
Mai jos reproduc un extras de pe blogul d-lui Danilet. Nu prea ma pricep sa " dau" link .

" 59.Domnule judecator, va multumesc pentru raspunsul la intrebarea nr. 57.
Ne puteti spune, in ipoteza in care anul acesta nu se mai organizeaza concurs, daca trebuie sa ne pregatim dupa noul cod civil, in totalitate? Aceeasi intrebare si pentru noul cod de procedura civila. Sau cand putem avea raspunsul la aceste intrebari?
Va multumesc anticipat.

Comentariu prin adrian — 21/09/2012 @ 8:35 PM | Răspunde

Daca va mai fi un nou concurs anul acesta sau la inceputul anului viitor, tematica va fi aceeasi ca la concursurile din toamna 2012.

Comentariu prin Cristi — 22/09/2012 @ 4:11 PM | Răspunde

Buna seara,
Domnule judecator, avand convingerea ca ne intelegeti de va intrebam de nenumarate ori sub diverse forme, va rugam sa ne spuneti daca putem spera la un concurs de admitere in magistratura in aceasta toamna sau la inceputul anului urmator. Cand putem afla sigur ? Multumim.

Comentariu prin ana — 23/09/2012 @ 8:28 PM | Răspunde

In urmatoarea sedinta a Plenului, pe 1 oct. Daca nu apare atunci, nu mai exista nicio sansa anul acesta.

Comentariu prin Cristi — 23/09/2012 @ 8:49 PM | Răspunde

in cazul in care nu se organizeaza anul acesta sunt sanse la inceputul anului urmator sau in primavara ? imi cer scuze ca sunt insistent dar e important pentru noi sa stim macar orientativ.

Comentariu prin ana — 23/09/2012 @ 10:07 PM | Răspunde

Eu nu as mai vrea sa fac preziceri, ca voi fi acuzat de dezinformare. Haideti sa asteptam data de 1 oct.

Comentariu prin Cristi — 23/09/2012 @ 10:32 PM | Răspunde "

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)