avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2012

Buna ziua tuturor! Ati citit ordinea de zi a CSM-ului din data de 18 septembrie? Eu nu am vazut nimic despre examenul preconizat in toamna asta! Daca l-ar anunta pe 25 septembrie oare nu ar fi cam tarziu pentru noiembrie? S:(tie cineva vre-o mica barfa?:(
Cel mai recent răspuns: bobocell , utilizator 15:34, 1 Noiembrie 2012
...da, asta inseamna ca la publicarea ordinii de zi pt 1 oct, lucrurile se vor alege...

Doamne-ajuta !
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2012
artax, utilizator
deci...fac parte din categoria celor care reusesc sa pice examenu cu note mari...sunt super stresata si incerc sa citesc dar nu reusesc...cam atat pt o prima postare
Vom sti pe joi ordinea de zi a CSM-ului de luni 1 oct.
explicati-mi si mie...
.la infractiunea fapt epuizat, la infractiunea progresiva zice ca "in functie de momentul epuizarii se va determina si aplicarea legii penale in timp etc"
la aplicarea legii penale in timp zice ca "in cazul infractiunii progresive, legea aplicabila este cea in vigoare la momentul comiterii activitatii infractionale, iar nu cea din momentul producerii rezultatului mai grav"
sunt evident, citate din MU, si in cazul acesta, la examen ce bifez??? :O (am inteles ca stau prost cu memorarea, logica si toate cele, si tocmai de aceea acum fac ochii ceapa la orice contraziceri ale maestrului)
thomas28 a scris:

explicati-mi si mie...
.la infractiunea fapt epuizat, la infractiunea progresiva zice ca "in functie de momentul epuizarii se va determina si aplicarea legii penale in timp etc"
la aplicarea legii penale in timp zice ca "in cazul infractiunii progresive, legea aplicabila este cea in vigoare la momentul comiterii activitatii infractionale, iar nu cea din momentul producerii rezultatului mai grav"
sunt evident, citate din MU, si in cazul acesta, la examen ce bifez??? :O (am inteles ca stau prost cu memorarea, logica si toate cele, si tocmai de aceea acum fac ochii ceapa la orice contraziceri ale maestrului)

Bifezi varianta a 3-a..:) Va scorni el un raspuns care le va contrazice pe cele doua. Punem pariu?
Pe mine nu ma mai mira nimic. Sunt altele si mai gogonate. De ce se-ntampla asa? Pentru ca penalul si procedura penala incep si se termina cu acest MU.
La fel civilul si procedura civila acaparate de Boroi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)