avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTREBARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTREBARE

SALARIATUL X a lucrat lunile ian,feb,martie,aprilie,mai 2012 la o firma de paza la 31 MAI nu ia dat dreptul ptr concediu de odihna din firma si-a restrins activitatea.
SALARIATUL a facut cerere ptr a plati C.O durata ptr lunile lucrate.
IN luna august a primit 9 zile pe C.O dar nu in perioada luni MAI 2012.
DAR trebuia ca CO sa fie efectuat in luna MAI 2012,cu 31 MAI mi sa incetat activitatea cu art 55{b]CM nu este adevarat ca salariatul nu sia dat acordul,ci administratorul unic a dispus acest art.
NEFECTUAREA CO in luna MAI,ce drepturi are salariatul x cum nu sia efectuat CO in perioada ianuarie-mai 2012.
Cel mai recent răspuns: silviu35 , utilizator 19:42, 15 Septembrie 2012
FAC cerere la casa de pensie si casa de asigurarii dar firma de paza pe echipamente la agentii a dat denumirea A sau B atunci e cu semn de intrebare doar dupa legitimatie sa scriu aceasta cerere.
IN caz ca nu imi libreaza la stat nimic atunci ce fac pe baza raspunsului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
C.o. dupa c.c.c. Pax_lolo Pax_lolo Buna ziua, Am o nelamurire cu privire la acordarea C.O. dupa C.C.C. In C.I.M. am dreptul la 25 de zile pe an de C.O. In luna Ianuarie mi-am luat 1 zi de ... (vezi toată discuția)