As avea si eu o intrebare, consider ca se potriveste cu subiectul dezbatut:
Se poate ocupa functia de arhitect-sef (ce este o functie publica de conducere) al primariei unui oras mic ca si numar de locuitori(nu stiu daca are vreo relevanta numarul de locuitori) de catre o persoana ce indeplineste conditiile de studii de specialitate arhitectura de lunga durata, dar nu are vechime in domeniu si nici nu ocupa o functie publica in momentul de fata?
Precizez ca primaria a incercat sa ocupe aceasta functie printr-un concurs de recrutare dar nu s-a prezentat nici un candidat interesat ...
Astept un raspuns.Multumesc !
Ca sa nu mai deschid un subiect am sa pun si eu o intrebare aici. Se da tema: in organigrama primariei exista functia de arhitect sef, dar nu este scoasa la concurs (angajari blocate de guvern, interese, etc). Totusi care este baza legala pentru care aceasta functie nu este scoasa la concurs, ea fiind substituita de sef serviciu urbanism? Cat timp se poate prelungi aceasta situatie fiind vorba de un post specific? Nu exista un termen limita pentru delegarea responsabilitatilor de acest fel?
Angajare
Tekla
La un concurs de recrutare pentru functia publica de ,,Referent de specialitate clasa II, grad profesional principal, in cadrul Compartimentului de cadastru si ... (vezi toată discuția)