avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inalta curte de casatie si justitie ,caseaza decizia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inalta curte de casatie si justitie ,caseaza decizia si sentinta trimitere rejudecare

La data de 18 01 2006 Inalta Curte de Casatie si Justitie caseaza decizia si sentinta si trimite catre tribunal la rejudecare ,
DOSARUL NU A AJUNS NICI PANA ASTAZI ??????? LA TRIBUNALUL BUZAU cum trebuie procedat in continuare ?

Anexes extras din decizia publicata pe siteul ICCJ ;

Termene de judecată Nr. Data Soluţie Detalii
1. 18.01.2006 Admis recursul.Casat decizia şi sentinţa.Trimis cauza spre rejudecare la tribunal. Dispus rejudecarea

Multumesc anticipat Adrian Stefan
Cel mai recent răspuns: stefamob , utilizator 17:16, 21 Ianuarie 2009
Verificaţi la arhiva ICCJ şi intrebaţi dacă dosarul a fost înaintat. In caz că nu, la arhiva ICCJ depuneţi o cerere prin care solicitaţi urgentarea inaintarii dosarului către Tribunaluli Buzau şi invocaţi Decizia şi dispozitivul acesteia.
Multumesc pentru sfat si indrumare ,osa merg la arhiva sa intreb referitor la dosar .
Cererea trebuie facuta de unul dintre reclamanti sau si de un imputernicit ?
Reclamantii sunt mostenitorii bunicului meu si au varste cuprinse intre 75 si 86 de ani ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu rejudecare omatcons omatcons Bună ziua. Am un proces în calitate de pârât având ca obiect -fond funciar-, la o judecătorie din MM. În primă instanţă acţiunea reclamantului a ... (vezi toată discuția)
Decizie iccj cipelinio cipelinio Buna ziua. am o intrebare legata de o decizie a Inaltei Curti: Inalta curte caseaza o sentinta a Curtii de Apel Bucuresti, casează sentinţa recurată şi ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)