avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda

Buna ziua am si o intrebare ,am fost la taxe si impozite din orasul meu in data de 12/04/2012 si mam trezit ca am o amenda de platit in valoare de 400 lei conf LG. CONTAB.82/1991 ART 41 ALIN 2 LIT.E DIN 06/08/2008 si la taxe si impozite am fost sa intreb de unde vine si mia zis de la o firma care deaja nu o cunosc si sunt in stare de cercetare la parchet ptr ca am depus in 2011 o plangere ptr inselaciune ca in acte figurez ca administrator la o SC ce sanse am sa anulez amenda? La 3 zile de la insintarea amenzi am depus la judecatorie o plangere contravetionala de nulitatea amenzi faptul ca nu mia fot comunicat niciodata pana la data de 12.04.2012 .,pe 29.nov 2012 am procesul Ce as mai putea face in cazul acesta
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:12, 16 Septembrie 2012
Numai in situatia in care clarificati temeinicia sanctiunii,urmeaza sa analizati necesitatea si oportunitatea contestarii sanctiunii
In cazul in care se confirma ca dvs nu sunteti in fapt persoana sanctionata administrator la o SC ,
urmeaza ca autoritatea in drept sa dispuna anularea PV constatare si aplicare sanctiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exonerare amenda Cinthya Cinthya Buna ziua! In urma contestarii unei contraventii, plangerea mi-a fost admisa si astfel am fost exonerata de plata amenzii( pe care nici nu am achitat-o), ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat intr-un dosar de executare silita isaiamariana isaiamariana Daca la prima infatisare nu am facut intampinare ,nu m-am prezentat , acum la a doua infatisare avand in vedere ca nu mai pot aduce dovezi instanta imi va ... (vezi toată discuția)
Recurs la o plangere contraventionala data de cnadnr piciugabriel piciugabriel Am vandut o masina in data de 10.08.2012,in aceeasi zi am radiat-o de la finante ,am dovada radiarii. Dupa 5 luni incep sa primesc un lung sir de amenzi ... (vezi toată discuția)