avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

am cumparat o masina de curand ,secon hand,performanta,neinmatriculata si nu stiu ce sa fac,sa astept sa se modifice taxa,sau sa o platesc?#-o taxa e de 1800 ron si nu prea am banii acum!!!daca o platesc ,are rost sa dau in judecata statul si cat mi-ar inapoia din suma?=D>
Cel mai recent răspuns: l1u2 , utilizator 17:24, 18 Septembrie 2012
in ce tara a fost inmatriculata ultima oara?
in germania in 2006
alo romania ,e cinneva ACOLO?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina adusa din germania fara plata taxei de poluare asociatia_mea asociatia_mea Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de taxa de poluare. Am achiztionat de curand o masina din Germania (second hand) si vreau sa o inmatriculez in ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto bunea_lili bunea_lili Buna ziua! Am cumparat o masina secon hand si as dori sa o inscru dar nu vreau sa platesc taxa auto. Cum pot proceda? am citit in oug 1/2012 ca taxa auto se ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare sau timbrul de mediu lazaroiunicole lazaroiunicole Buna ziua! As dori sa stiu daca,la cumpararea unei masini secon hand marca \\"Citroen\\",inmatriculata in Romania de cca 3 ani ,trebuie sau nu sa platesc ... (vezi toată discuția)