de curand am cumparat un apartament in constanta. administratora asociatiei mi-a cerut sa aduc la administratie una copie dupa actul de vanzare cumparare, dupa actul meu de identitate si a persoanelor care vor locui in acest apartament. cu mentiunea ca eu personal, chiar daca apartamentul este pe numele meu, nu voi locui acolo. intrebarea mea este daca sunt obligat sa duc copie dupa actul de vanzare cumparare si dupa actele de identitate la administratie. sau pot doar sa declar verbal numarul de persoane care va locui in acel apartament si cine vor fi acestea?
Legislatia in vigoare obliga ca proprietarul unui imobil,la mutarea in imobil,pentru inregistrarea in cartea de imobil sa prezinte copie a documentelor doveditoare
Administrator
mihai_aprodu
Am nevoie de un sfat. De curand am cumparat un apartament si administratorul si presedintele blocului mi-a cerut copie dupa actul de vanzare-cumparare a ... (vezi toată discuția)
Domiciliu ilegal?
J.M.
Buna seara. As avea si eu o intrebare legata de variantele pe care le are noul proprietar al unui imobil de a-l determina pe vechiul proprietar sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)