avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantii - schimbarea produselor dupa mai multe ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantii - schimbarea produselor dupa mai multe reparatii

ca lculator dus de 3 ori la reparat in garantie. A 4oara nu ar trebui schimbat produsul?
Cel mai recent răspuns: gabytza67 , utilizator 18:23, 20 Septembrie 2012
Nu exista asa ceva precizat in legislatia protectiei consumatorilor, insa in functie de importanta defectului si de cat timp a stat in service de la cumparare pana acum, puteti incerca o ''negociere'' pentru schimbare cu firma de la care l-ati cumparat. A patra defectiune in timpul garantiei este cam mult.
Ideal ar fi ca service-ul sa renunte sa il carpeasca si sa va dea o negatie de reparare, atunci magazinul ar fi obligat sa va schimbe produsul.
ms. am sa tin cont

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina de spalat THEODORA30 THEODORA30 Buna ziua, va contactez in legatura cu o masina de spalat pe care am cumparat o acum un an 2013 si deja am 3 serviceuri ,vreau sa mentionez ca am garantie ... (vezi toată discuția)
Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)