avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina de spalat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina de spalat

Buna ziua, va contactez in legatura cu o masina de spalat pe care am cumparat o acum un an 2013 si deja am 3 serviceuri ,vreau sa mentionez ca am garantie extinsa la ea adica 5ani,as dori sa mi spuneti daca pot s o schimb la firma lor,adica sa mi dea alta in schimb,acelasi model,daca am temei legal ma intereseaza.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:10, 28 Iulie 2014
Doar daca service-ul nu o poate repara,....va prezentati cu produsul si factura la magazinul de unde ati cumparat.
Eu sa ma prezint cu produsul in brate?
Nu se poate schimba produsul fara ca service-ul sa va dea o negatie de reparare din care sa rezulte ca produsul nu poate fi adus la parametrii de functionare. Puneti presiune pe service sa nu o mai ''carpeasca'' ci sa va dea negatia. Sau daca se mai defecteaza o data luati legatura cu vanzatorul si spuneti-i ca doriti sa vi se schimbe produsul iar daca va refuza si va trimite iar in service incercati o reclamatie la ANPC.

Este important ca pe certificatul de garantie sa scrie numarul reparatiilor, natura defectelor si datele reparatiilor ca sa reiasa frecventa cu care s-a defectat masina, o sa va foloseasca daca va hotarati sa faceti reclamatie.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie masina de spalat dida5801 dida5801 Buna ziua, As dori sa stiu ce pot sa fac in urmatorul caz: - sunt persoana juridica si am cumparat o masina de spalat rufe pentru folosirea ei in cadrul ... (vezi toată discuția)
Garantii - schimbarea produselor dupa mai multe reparatii gabytza67 gabytza67 ca lculator dus de 3 ori la reparat in garantie. A 4oara nu ar trebui schimbat produsul? (vezi toată discuția)
Probleme cu produs in garantie, vanzatorul tergiverseaza rambursarea banilor andreipetcu andreipetcu Am avut o problema cu o masina de spalat aflata in garantie care nu s-a mai putut repara si am primit negatie de service, dupa aproximativ 28 de zile. Conform ... (vezi toată discuția)