Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, in legatura cu art. 248 codul muncii, o persoana a avut avertisment scris care s-a radiat de drept in 12 luni, care au trecut de aproape un an.
In caz de concedieri colective, unul din criterii avute in vedere este si ,, persoanele care au avut abateri disciplinare".
Avand in vedere ca acest avertisment scris s-a radiat, pentru persoana respectiva poate fi un criteriu de concediere?
Va multumesc anticipat.
Daca unul dintre criterii este si ,"persoanele care au avut abateri disciplinare", atunci se poate lua in considerare faptul ca salariatul respectiv a fost sanctionat, chiar daca s-a radiat sanctiunea ..
Intreb de curiozitate ca sa nu gresesc pe viitor. Ce scop mai are radierea atunci daca o sanctiune pentru abatere disciplinara mai este luata in calcul chiar si dupa radiere?
Este exact ca si cu cazierul judiciar ... se vede numai activul , nu si pasivul .. prin urmare, este la lititudinea angajatorului daca o ia sau nu in considerare .... prevederea respectiva pe care a citat-o nu este destul de clara , prin urmare se poate lua sau nu in considerare ..
Concediere
victoriag
Am fost concediata in urma unui singur,,AVERTISMENT SCRIS,, am sanse sa castig procesul? Cat m/ar costa sa fiu reprezentata la proces?:( (vezi toată discuția)