avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals marturie mincinoasa dar nu a inceput inca urmarirea penala.Daca se respinge recursul se mai poate face ceva sau pierd bunul (apartament)
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 17:19, 17 Septembrie 2012
Cu tot respectul, nu mi-as faxce vreo speranta in legatura cu o astfel de plangere. Imi suna mai degraba a denunt calomnios decat o plangere cu sanse de reusita.O eroare materiala nu constituie niciodata fals in inscrisuri, deasemenea,... faptul ca nu s-a strigat un pret este doar o afirmatie a dvs. care nu ati fost de fata la desfasurarea licitatiei.
am fost prezent la licitatie dealtfel am spus ca am consemnat in procesul verbal semnat de mine cei doi licitatori si de executor.Nu am fost lasat sa particip in calitate de licitator cu toate ca aveam imputernicire din partea unei societati dar am fost primit ca martor.Desi in cartea funciara apartamentul este trecut cu 83mp in publicatiile de vanzare a fost trecut cu 60mp in acest fel scazandui pretul.Totusi ce parere aveti de faptul ca apartamentul a fost vandut cu toate ca avea un sechestru asigurator pus de parchet?
Faptul ca parchetul a pus un sechestru asigurator pe acel apartament, ulterior ipotecarii acestuia la banca nu face bunul neurmaribil silit de catre creditorul ipotecar.

Debitorul nu are voie sa liciteze, nici personal si nici prin intermediari ( cum ar fi acea firma care v-a imputernicit) asadar, au procedat conform legii.

Daca diferenta de suprafata se regaseaste in raportul de evaluare, fiind practic evaluata o suprafata mai mica, acesta era un motiv de contestatie la executare.
Puteati face plangere penala impotriva evaluatorului, daca a facut asa ceva.

nu sa strigat nici un pret licitatori au mers pe....i-mi mentin oferta... nu sa strigat la inceput nici o oferta si nici pretul de adjudecare pe care l-am aflat abia cand a adus procesul verbal. de fapt ei au fost intelesi cu executorul
apartamentul a fost vandut cu un pret de 3 ori mai mic decat pretul cu care a fost vandut un apartament vecin similar. 20 000eur fata de 64ooo eur.vanzarea sa facut la cateva luni difetenta

Alte discuții în legătură

Imobil castigat la licitatie executare silita elenacapricorn elenacapricorn Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea ... (vezi toată discuția)
Urmarirea silita a unui bun sechestrat de catre parchet de pe langa judecatorie morozancarmen morozancarmen buna ziua. pe apartamentul , proprietate personala am un sechestru inscris la cartea funciara de catre parchetul de pe langa judecatorie pentru o problema pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita legal sau "graba" . 2 imobile la pret de... flory1 flory1 Buna Ziua, Banca x dat fiind intarzierea la plata pe fondul crizei pentru un \"credit de consum \" garantat de apartamentul care ulterior formeaza ... (vezi toată discuția)