avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua. am facut contestatie la o executare silita.Acum este ultimul termen la tribunal. In martie am depus o plingere penala pentru fals uz de fals marturie mincinoasa dar nu a inceput inca urmarirea penala.Daca se respinge recursul se mai poate face ceva sau pierd bunul (apartament)
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 17:19, 17 Septembrie 2012
totusi in codul de procedura penala este consemnat faptul ca inainte de vanzare trebuia sa fie facuta o plingere pt ridicarea sechestrului. eu am avut o imputernicire de la o firma sa cumpar apartamentul pentru ea.Nu am pus eu vreun intermediar
Sechestru penal e pus impotriva dumneavoastra, ca sa nu il vindeti dvs, invinuit si debitor, nu e pus impotriva creditorilor care va executa silit apartamentul.
Indiferent cum vrei sa ii spuneti dvs, erati un interpus. Firma era probabil controlata tot de dvs, nu? sunteti asociat unic in ea?
totusi art 168 cpp spune altceva. firma nu este a mea nu am nici o legatura cu ea
se pare ca Jurisprudenta va cam da dreptate. Va puteti face concluziile scrise din recurs dupa acest model : [ link extern ]

Succes!

p.s. Eu vad cu totul altfel lucrurile, atata timp cat partea civila din procesul penal nu are prioritate fata de creditorul ipotecar, nu vad finalitatea unei suspendari a executarii silite, doar asa ca statul sa isi arate muschii. se pare insa ca Instante inalte, Curti de apel, au pronuntat astfel de hotarari. Le puteti gasi pe goagle, ca sa va fundamentati cererea de recurs si eventuala plangere penala impotriva executorilor.
Ultima modificare: Luni, 17 Septembrie 2012
ContSters214341, utilizator
nu aveti voi sa licitati
cu privire la sechestrul asigurator se pune problema daca era notat inaintea somatiei sau dupa
mai mult creditoarea avea notata o ipoteca dre rang 1?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil castigat la licitatie executare silita elenacapricorn elenacapricorn Am castigat un imobil la o licitatie pentru executare silita.In procesul de adjudecare are suprafata de 90mp.S-a facut predarea primirea pentru acea ... (vezi toată discuția)
Executare silita legal sau "graba" . 2 imobile la pret de... flory1 flory1 Buna Ziua, Banca x dat fiind intarzierea la plata pe fondul crizei pentru un \"credit de consum \" garantat de apartamentul care ulterior formeaza ... (vezi toată discuția)
Urmarirea silita a unui bun sechestrat de catre parchet de pe langa judecatorie morozancarmen morozancarmen buna ziua. pe apartamentul , proprietate personala am un sechestru inscris la cartea funciara de catre parchetul de pe langa judecatorie pentru o problema pe ... (vezi toată discuția)