avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare cheltuieli de la C.A.S.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare cheltuieli de la C.A.S.

bună ziua.
tatăl meu este pensionar, iar de curând a fost operat de coxatroză, i s-a introdus o proteză la şold supordând din fonduri proprii costul de 600 Euro al acesteia. as dori să stiu daca există vreo sansă de a recupera de la C.A.S. acestia bani, se face vreo cerere la care se anexează chitanţa, perioada de spitalizare, etc, în acest sens către C.A.S. sau numai pe calea unei acţiuni în instanţă?
Cel mai recent răspuns: George-Dorian Tanasescu , Executor judecatoresc 14:41, 17 Septembrie 2012
notificat pe cei de la CAS si in functie de rasp lor veti actiona in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident rutier cipritatar cipritatar Buna ziua. Supun atentiei dvs urmatoarea situatie. Am fost parte vatamata intr-un dosar/2012, ca urmare a unui grav accident de circulatie. Vinovat: un sofer ... (vezi toată discuția)
Chitanta separata fond reparatii? denissse denissse Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru fondul de reparatii trebuie eliberata chitanta separata sau se evidentiaza separat pe chitanta de intretinere. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Extindere retea apa potabila si canalizare alex ferenczi alex ferenczi Buna ziua, am si eu o intrebare, va rog. Operatorul retelei de apa, mi-a invederat ca daca doresc sa ma bransez la reteaua de apa si canalizare, este nevoie sa ... (vezi toată discuția)